Vraag uw patisserie proefbox aan!

Wij komen graag langs op afspraak

Bent u een horeca bedrijf en wilt u graag kennis maken met onze overheerlijke patisserie? Vraag onze gratis proefbox aan! Wij zullen na aanvraag contact opnemen om een afspraak in te plannen. Onze adviseur komt op de afgesproken tijd langs om de box af te leveren en kennis te maken. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

 

Proefbox aanvragen

We nemen binnen 48 uur contact met u op

*We leveren enkel aan horeca gerelateerde bedrijven

  • Gewenste datum en tijd

  • Contactgegevens

Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Specialist op het gebied van patisserie

Dé ingrediënten om ons assortiment uniek te houden zijn: passie, plezier, smaak, creativiteit en inspiratie. Wij zijn altijd op zoek naar ultieme smaakcombinaties, vernieuwingen, trends en mooie producten. Het moet een feestje zijn. Dát gevoel, bij elk product.

We volgen actief de trends en werken samen nieuwe ideeën en producten uit. Vakkundige patissiers maken van het idee een overheerlijk product. Ook elk seizoen en met diverse feestdagen kunt u rekenen op een uniek assortiment. Wij vinden het belangrijk om u te blijven verrassen.

Ons assortiment bestaat o.a. uit

Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij als Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten te werk gaan? Lees hier over onze werkwijze.

Persoonlijk contact & bestellen

Voor al uw vragen kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met onze medewerkers. U kunt uw bestelling 24 uur per dag / 7 dagen in de week plaatsen. Bestellen kan, nadat u klant bent geworden, online via uw inONE account maar is ook telefonisch mogelijk.

Laden & lossen

Wij hebben het vervoer in eigen beheer en werken daardoor met vaste routes. Onze chauffeurs pakken hun bestellingen voor de dag en trekken het land in. Uw bestelling wordt diepgevroren vervoerd en uiteraard bezorgd.

Routes & levering tot in de keuken

Onze chauffeurs hebben ieder hun eigen routes. Zo ziet u bij iedere levering een bekend gezicht en zijn we goed op elkaar afgestemd. Wij brengen de bestelling tot in de keuken en zetten het desgewenst zelfs voor u weg.