Over ons

Van Eck is een gedreven familiebedrijf waar we al meer dan 25 jaar dagelijks bezig zijn met ijs en patisserie. Mooie momenten willen wij verbinden aan geuren, smaken en uitstraling. Fijne herinneringen worden zo gekoppeld aan heerlijke patisserie.

Ambachtelijk familiebedrijf sinds 1996

Eigenaar Eef van Eck is in 1986 voor zichzelf begonnen en sinds 1996 levert Van Eck uitsluitend aan de horeca. Horeca in de breedste zin van het woord welteverstaan: van restaurant, lunchroom en hotel tot aan conferentieoord, sauna en partycentrum.

Als horecaondernemer wil je alleen het beste serveren en wij maken dat mogelijk. Eef van Eck: ‘We zijn altijd op zoek naar ultieme smaakcombinaties, vernieuwingen, trends en mooie, unieke en smaakvolle producten. Daardoor kunnen we van alles het allerbeste aanbieden.’ Dé ingrediënten om ons assortiment uniek te houden zijn: passie, plezier, smaak, creativiteit en inspiratie. Het moet een feestje zijn. Dát gevoel bij elk product.

De logistiek hebben we volledig in eigen huis geregeld. Onze chauffeurs bezorgen elke bestelling diepgevroren tot in de keuken. Ook het bestelproces maken we zo eenvoudig mogelijk. Per telefoon, per mail of online via InOne. Wat u het prettigst vindt.

Ons assortiment bestaat o.a. uit

  • Taarten & gebak
  • Koekjes, bonbons & friandises
  • Ambachtelijk ijs
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte is ons exclusieve assortiment samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van patisserie en ambachtelijk ijs? Dan willen we u daar graag in voorzien. Als ondernemer kunt u bij ons klant worden. Bekijk ons volledige assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek eventueel samen met ons uw ideale assortiment.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Vandaar dat we dit zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt en logistiek in eigen huis geregeld is.

Wilt u het assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden

De ultieme Van Eck smaak

Mooie momenten willen wij verbinden aan geuren, smaken en uitstraling. Fijne herinneringen worden zo gekoppeld aan heerlijke patisserie, zoals taarten en gebak. Ons assortiment selecteren we met zorg. We kiezen bewust alleen voor handgemaakte en ambachtelijke producten. Een nieuw product nemen we dan ook niet zomaar op in ons assortiment. We beoordelen het op uiterlijk, ingrediënten en ambachtelijke bereiding. Maar natuurlijk is de smaakproef het allerbelangrijkst. Voor deze smaaktest hebben we in de familie Van Eck altijd genoeg vrijwilligers. Stuk voor stuk kritische fijnproevers met een neus voor kwaliteit.

Eén van deze fijnproevers is dochter Gina, werkzaam als accountmanager binnen het bedrijf: ‘Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering.’

Wilt u het assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.