IJs groothandel voor horeca

De specialist voor horeca

Ons horeca ijs assortiment selecteren we met veel zorg en bestaat uit meer dan 100 room- en sorbetijs smaken. Wij zijn qua keuze en aanbod een ijs groothandel te noemen, maar zelf zeggen we liever horecaspecialist.

Alle soorten ijs zijn bereid met enkel natuurlijke ingrediënten. Door het zeer hoge vruchtgehalte en gebruik van alleen het allerbeste fruit heeft ons sorbetijs een uitgesproken smaak van de pure vrucht.

Onze ambachtelijke ijssmaken worden diepgevroren tot in de keuken geleverd. Doordat wij de logistiek volledig in eigen beheer hebben, bent u verzekerd van een zorgvuldig verwerkte en afgeleverde bestelling.

Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Huisgemaakte producten uit een andere keuken

Vraag de catalogus aan
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Dat is de gedachte waarmee ons unieke horeca ijs assortiment is samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van ambachtelijk ijs? Dan willen we u daar graag in voorzien. Onze klanten bestaan voornamelijk uit horecaondernemers. Bekijk ons volledige assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek eventueel samen met ons uw ideale assortiment.

Wij gaan voor pure kwaliteit, alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Daarom hebben we dit zo eenvoudig mogelijk gemaakt en is logistiek in eigen huis geregeld.

Wilt u het ijs assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden
ijs groothandel - klant worden

Unieke producten voor horeca

Genieten van natuurlijk ijs

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dit proeft u terug in de producten. Wilt u het assortiment van Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten ook bij u op het menu? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kunnen u eventueel voorzien van samples.

Bestel eenvoudig per telefoon, mail of online via InOne ons horeca ijs. Wat u het fijnst vindt. Na de bestelling zorgen wij er uiteraard voor dat de producten naar wens worden afgeleverd. Wij zijn uw specialistische sorbet- en roomijs groothandel.

Naast ijs kunt u ook bij ons terecht voor onder andere patisserie, zoals taarten en gebak.

ijs groothandel - unieke producten

Mensen, kennis en organisatie

Van Eck is een gedreven familiebedrijf, we zijn dag in dag uit uit bezig met ijs en patisserie. Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte selecteren en keuren wij onze smaken en producten. Bekijk onze website om meer over ons te weten te komen.

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Breed en onderscheidend assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Bezorging (diepgevroren) tot in de keuken, door heel Nederland
  • Naast ons assortiment hebben wij ook samenwerkingen met:
ijs groothandel - over ons