IJs groothandel - Header

Smaakvol ijs assortiment

Op zoek naar een partner die uw horecaonderneming voorziet van ambachtelijk schepijs? Dan zit u bij Van Eck goed. Wij zijn een familiebedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe trends en mooie, unieke smaken en ingrediënten.

IJs groothandel, maar dan meer

Ons ijsassortiment selecteren we met veel zorg en bestaat uit meer dan 100 room- en sorbetijs smaken. Wij zijn qua keuze en aanbod een ijs groothandel te noemen, maar zelf zeggen we liever horecaspecialist. Ons ijs is bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Door het zeer hoge vruchtgehalte en gebruik van alleen het allerbeste fruit heeft ons sorbetijs een uitgesproken smaak van de pure vrucht.

Onze ambachtelijke ijssmaken worden tot in de keuken diepgevroren geleverd. Doordat wij de logistiek volledig in eigen beheer hebben, bent u ervan verzekerd dat uw bestelling zorgvuldig wordt verwerkt en afgeleverd.

Ons ijsassortiment bestaat o.a. uit

  • Roomijs
  • Sorbetijs
  • Salon ijs
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Dat is de gedachte waarmee ons unieke ijs assortiment is samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van ambachtelijk ijs? Dan willen we u daar graag in voorzien. Als ondernemer kunt u klant bij ons worden. Bekijk ons volledige assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek eventueel samen met ons uw ideale assortiment.

Wij gaan voor pure kwaliteit, alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Daarom hebben we dit zo eenvoudig mogelijk gemaakt en is logistiek in eigen huis geregeld.

Wilt u het ijs assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden
of meer informatie
IJs groothandel - Klant worden

Unieke producten

Genieten van natuurlijk ijs

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dit proeft u terug in de producten. Wilt u het assortiment van Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten ook bij u op het menu? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kunnen u eventueel voorzien van samples.

Naast ijs kunt u ook bij ons terecht voor onder andere patisserie, zoals taarten en gebak.

IJs groothandel - Tekst
IJs groothandel - Brochure

Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Huisgemaakte producten uit een andere keuken

Vraag de catalogus aan

Mensen, kennis en organisatie

Van Eck is een gedreven familiebedrijf, we zijn dag in dag uit uit bezig met ijs en patisserie. Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte selecteren en keuren wij onze smaken en producten. Bekijk onze website om meer over ons te weten te komen.

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Breed en onderscheidend assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Bezorging (diepgevroren) tot in de keuken, door heel Nederland
  • Naast ons assortiment hebben wij ook samenwerkingen met:
IJs groothandel - Over ons