Groothandel horeca taarten

Wij leveren net dat extra's

Wat dacht u van een smeuïge cheesecake met frambozen topping? Een Hollandse stroopwafel taart? Of onze beroemde glutenarme hazelino? Een kleine greep uit ons enorme assortiment.

In ons met zorg geselecteerde assortiment vindt u meer dan 60 verschillende taarten. Van eenvoudig tot zeer luxe, gesneden of gesorteerd. Er zijn veel mogelijkheden! Allemaal geselecteerd en beoordeeld op ingrediënten, ambachtelijke bereiding en uiterlijk. Zo bent u verzekerd van alleen de beste producten. Qua keuze en aanbod zijn we een taarten groothandel te noemen, maar zelf zeggen we liever horecaspecialist.

Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Huisgemaakte producten uit een andere keuken

Vraag de catalogus aan
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte is ons smakelijke taarten assortiment samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van patisserie? Dan willen we u daar graag in voorzien. Als ondernemer kunt u bij ons klant worden. Bekijk ons volledige assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek eventueel samen met ons uw ideale assortiment.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Vandaar dat we dit zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt en logistiek in eigen huis geregeld is.

Wilt u het taarten assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden
Groothandel taarten - klant worden

Onze visie

Met onze taarten willen wij mooie momenten verbinden aan geuren, smaken en heerlijkheid. Dit koppelt iedere fijne herinnering aan smakelijke patisserie. Wij zijn continu op zoek naar ultieme smaakcombinaties en vernieuwingen. Zo voorzien we u van een wisselend en trendy assortiment. We maken alleen gebruik van producten van de beste kwaliteit.

Naast patisserie; taarten, gebak etc. leveren wij ook ijs. Zo bieden we u een volledig assortiment aan.

Bent u enthousiast en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Groothandel taarten - Onze visie

Onze werkwijze

Onze patissiers zijn altijd bezig met het perfectioneren van het assortiment. Door actief trends te volgen en samen nieuwe ideeën en producten uit te werken ontstaan er nieuwe Van Eck creaties. Taarten van nu met soms met een klassieke twist. Door deze werkwijze voorzien we onze klanten van een wisselend en uitgebreid assortiment.

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Neem bij vragen gerust contact op met ons team van kantoor of uw vertegenwoordiger, zij helpen u graag verder.

Bestel eenvoudig per telefoon, mail of online via InOne onze horeca taarten. Wat u het fijnst vindt. Na de bestelling zorgen wij er uiteraard voor dat de producten naar wens worden geleverd.

Wij hebben het vervoer in eigen beheer. Hierdoor wordt uw bestelling diepgevroren vervoerd en bezorgd. Onze chauffeurs rijden ieder hun eigen routes. Hierdoor ziet u bij iedere levering een bekend gezicht. Wel zo fijn! Ook zorgt een vaste chauffeur ervoor dat wij goed op elkaar ingespeeld zijn. Korte lijnen en snel schakelen. De bestellingen worden tot in de keuken geleverd en wanneer gewenst zetten wij de bestellingen zelfs voor u weg.

Horeca taarten voor feestdagen & seizoenen

Wij vinden unieke producten belangrijk, daarom zorgen wij elk jaar voor een actueel assortiment. Denk hierbij aan het toepassen van smaken, ingrediënten en trends die momenteel populair zijn in Nederland. Zo worden uw klanten verrast en getriggerd met favorieten van dit moment.

Nadert er een feestdag of staat er een nieuw seizoen voor de deur? Dan wilt u bijdragen aan de beleving die op dat moment speelt bij uw gasten. Dit bereikt u door onze horeca taarten en overige patisserie aan te bieden die hierop inspelen. Van Eck denkt samen met vakkundige patissiers de themaproducten uit en zet deze om in een onweerstaanbaar assortiment met bijpassende smaken.

Mensen, kennis en organisatie

Van Eck is een gedreven familiebedrijf, we zijn dag in dag uit bezig met ijs en patisserie. Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte selecteren en keuren wij onze smaken en producten. Bekijk onze website om meer over ons te weten te komen.

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Breed en onderscheidend assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Bezorging (diepgevroren) tot in de keuken, door heel Nederland
  • Naast ons assortiment hebben wij ook samenwerkingen met:
Groothandel taarten - over ons