Horeca groothandel patisserie

Wij leveren net dat extra's

Als team zijn we altijd bezig en op zoek naar nieuwe ideeën voor ons assortiment. Vervolgens maken vakkundige patissiers hier werkelijkheid van in de vorm van overheerlijke horeca patisserie. Zo is ons aanbod huisgemaakt, maar in een andere keuken.

Tijdens de verschillende seizoenen en feestdagen voorzien we u van passende producten. Zo spelen we in op de actualiteit.

Logistiek hebben we volledig in eigen huis geregeld. Onze chauffeurs bezorgen elke bestelling diepgevroren tot in de keuken. Ook het bestelproces maken we zo eenvoudig mogelijk. Per telefoon, mail of online. Bestellen kan in de vorm die u het prettigst vindt.

Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Huisgemaakte producten uit een andere keuken

Vraag de catalogus aan
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte hebben we ons exclusieve patisserie assortiment samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan willen we u daar graag in voorzien. Als ondernemer kunt u bij ons klant worden. Bekijk ons volledige patisserie assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek eventueel samen met ons uw ideale assortiment.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Vandaar dat we dit zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt en logistiek in eigen huis geregeld is.

Wilt u het patisserie assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden
Groothandel patisserie - Klant worden

Onze visie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en mooie producten. Zo bieden we van alles het allerbeste. Onze patisserie selecteren we met zorg. We kiezen bewust alleen voor handgemaakte en ambachtelijke producten. Een nieuw product nemen we dan ook niet zomaar op in ons assortiment. We beoordelen het op uiterlijk, ingrediënten en ambachtelijke bereiding. Maar natuurlijk is de smaakproef het allerbelangrijkst.

Voor deze smaaktest hebben we in de familie Van Eck altijd genoeg vrijwilligers. Stuk voor stuk kritische fijnproevers met een neus voor kwaliteit. Eén van deze fijnproevers is dochter Gina, werkzaam als accountmanager binnen het bedrijf: ‘Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering.’

groothandel patisserie - onze visie

Van Eck levert net dat extra's als specialist in horeca patisserie

Heeft u interesse in het assortiment van Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Natuurlijk kunt u ook samples ontvangen. Zo ervaart u onze producten zelf.

We leveren patisserie, zoals taarten en gebak. Maar ook voor ijsspecialiteiten en koffie friandises kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een horecaspecialist en groothandel in patisserie die net dat extra’s biedt? Dan zijn wij uw partij.

Mensen, kennis en organisatie

Van Eck is een gedreven familiebedrijf, we zijn dag in dag uit bezig met ijs en patisserie. Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte selecteren en keuren wij onze smaken en producten. Bekijk onze website om meer over ons te weten te komen.

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Breed en onderscheidend assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Bezorging (diepgevroren) tot in de keuken, door heel Nederland
  • Naast ons assortiment hebben wij ook samenwerkingen met:
Groothandel patisserie - over ons