Groothandel horeca koekjes

Wij leveren net dat extra's

Hoe zou u het vinden om onze heerlijke karamel ananas roomboterkoekjes te proberen? Of misschien onze mini kaneel stengels? Dit is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment.

Divers en groot assortiment
In ons zorgvuldig geselecteerde assortiment vindt u vele koekjes soorten. Van eenvoudig, klassiekers tot luxe en van grote tot kleine formaten. Er zijn veel mogelijkheden!

Ons assortiment is geselecteerd en beoordeeld op basis van ingrediënten, ambachtelijke bereiding en uiterlijk, zodat u verzekerd bent van alleen de beste producten. Als het gaat om keuze en aanbod kunnen we onszelf een (koekjes) groothandel noemen, maar we noemen onszelf liever een horecaspecialist.

Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Huisgemaakte producten uit een andere keuken

Vraag de catalogus aan
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor patisserie, dan is van Eck de juiste keuze. Ons smakelijke assortiment bestaat uitsluitend uit huisgemaakte producten van de hoogste kwaliteit. Als ondernemer kunt u bij ons klant worden. Bekijk ons volledige assortiment online of in de brochure, vraag samples aan en bespreek eventueel samen om ons uw ideale assortiment.

Bij van Eck staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarom maken we het bestelproces en de levering zo eenvoudig mogelijk en hebben we de logistiek in eigen huis geregeld. Als u het assortiment van Van Eck in uw horecaonderneming wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op of bestel direct. Laat ons u helpen om uw horecagelegenheid naar een hoger niveau te tillen met onze ambachtelijke, exclusieve producten.

Klant worden
Groothandel koekjes - klant worden

De Van Eck visie

Unieke horeca koekjes

Met onze producten willen we mooie momenten verbinden aan de heerlijke geuren en smaken. Zo ook met onze koekjes en bonbons. Fijne herinneringen worden gekoppeld aan een smakelijke beleving. We zijn voortdurend op zoek naar ultieme smaakcombinaties en vernieuwingen om u een wisselend en passend assortiment te bieden.

Wij staan voor u klaar als uw horecaspecialist en bieden net dat extra’s.

Groothandel koekjes - Horeca

Familiebedrijf Van Eck

Maak kennis met ons familiebedrijf. Van Eck bestaat al meer dan 25 jaar en in al die tijd hebben we een grote verscheidenheid aan horeca koekjes kunnen bieden. Van de echte klassiekers tot de laatste trends met de beste smaakcombinaties en in diverse vormen.

We willen graag inspelen op de vraag en behoefte van de horecaondernemer door koekjes, maar ook overige productgroepen die hierop aansluiten, aan te bieden.

Natuurlijk is smaak het allerbelangrijkste. Eén van onze fijnproevers is dochter Gina. Zoals ze zegt: ‘Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering’.

Bent u op zoek naar een horecaspecialist voor koekjes? Dan helpen we u graag verder bij Van Eck!

Mensen, kennis en organisatie

Van Eck is een familiebedrijf met passie voor ijs en patisserie. Onze producten zijn huisgemaakt en van hoge kwaliteit. We zijn continu bezig met het selecteren en beoordelen van smaken en producten om aan onze hoge standaarden te voldoen. Bekijk onze website voor meer informatie over ons bedrijf!

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Breed en onderscheidend assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Bezorging (diepgevroren) tot in de keuken, door heel Nederland
  • Naast ons assortiment hebben wij ook samenwerkingen met:
Groothandel koekjes - over ons