Groothandel horeca gebak

Wij leveren net dat extra's

Van een heerlijke bananen soes tot een smeuïge cheesecake taart met frambozen topping. Onze producten zijn moeilijk te weerstaan. En dat is precies ons doel. Het leveren van aantrekkelijk gebak dat ook uitmuntend smaakt.

Ons horeca gebak is geselecteerd en beoordeeld op ingrediënten, ambachtelijke bereiding en uiterlijk. Zo bent u verzekerd van alleen de beste producten. Ons team is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en producten. Uit brainstormsessies ontstaan creatieve ideeën, deze worden werkelijkheid gemaakt door onze vakkundige patissiers.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen, ook naast het product. Vandaar dat ons bestelproces en de levering ook optimaal is. Bestel uw producten via de telefoon mail of online via InOne, wat u het fijnst vindt. Logistiek gezien hebben we alles zelf in huis. Hierdoor bent u verzekert van een juiste verwerking en op tijd geleverde bestellingen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Huisgemaakte producten uit een andere keuken

Vraag de catalogus aan
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Dat is de gedachte waarmee ons overheerlijke gebak assortiment is samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van patisserie? Dan willen we u daar graag in voorzien. Als ondernemer kunt u bij ons klant worden. Bekijk ons volledige assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek eventueel samen met ons uw ideale assortiment.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Vandaar dat we dit zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt en logistiek in eigen huis geregeld is.

Wilt u het gebak assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden
Groothandel gebak - klant worden

Een passend horeca gebak assortiment voor u

Vindt u het lastig te bepalen welke gebakjes het meest geschikt zijn voor uw assortiment? Wij helpen u hier graag bij. Natuurlijk kunt u ook samples proeven. Vervolgens bespreken we uw ervaringen en geven we eventueel advies.

Onze aanpak

Het is onze passie om met ons assortiment bezig te zijn. Wij houden van een uitgebreid en wisselend assortiment. We willen ons specialiseren in heel veel soorten, smaken en variaties, maar ook de seizoenen en feestdagen slaan we niet over. Daarom zijn onze patissiers constant bezig met het perfectioneren van ons assortiment. Dit doen zij door trends te onderzoeken en nieuwe ideeën en producten uit te werken. Zo vullen wij ons assortiment het gehele jaar door aan met nieuwe producten.

Wat wij ook erg belangrijk vinden, is persoonlijke aandacht. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen. Bel gerust naar ons kantoor of uw vertegenwoordiger. Zij kunnen u voorzien van passend advies, want wij helpen u graag verder!

De persoonlijke aandacht komt ook terug tijdens onze leveringen. Wij werken met vervoer in eigen beheer. Onze chauffeurs rijden ieder hun eigen routes, waardoor u bij levering altijd een bekend gezicht ziet. De bestellingen worden diepgevroren vervoerd en afgeleverd. Indien gewenst zetten onze chauffeurs de bestellingen voor u weg.

Groothandel gebak horeca

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten

Van Eck zit al meer dan 25 jaar in het vak en elke dag voorzien we onze klanten met veel plezier van een heel uitgebreid assortiment aan patisserie. Indien gewenst kijken we samen welk assortiment het beste past bij uw onderneming en gasten.

Naast gebak leveren wij ook andere patisserie, zoals bijvoorbeeld taarten en petitfours. Verder kunt u bij ons terecht voor ijs. Zo bieden we u een volledig assortiment aan.

Bent u op zoek naar een horecaspecialist en groothandel in horeca gebak die net dat extra’s biedt? Dan zijn wij uw partij.

Mensen, kennis en organisatie

Van Eck is een gedreven familiebedrijf, we zijn dag in dag uit bezig met ijs en patisserie. Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte selecteren en keuren wij onze smaken en producten. Bekijk onze website om meer over ons te weten te komen.

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Breed en onderscheidend assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Bezorging (diepgevroren) tot in de keuken, door heel Nederland
  • Naast ons assortiment hebben wij ook samenwerkingen met:
Groothandel gebak - over ons