Groothandel desserts, maar dan meer

Wij vinden het belangrijk om te blijven verrassen met een wisselend en onderscheidend assortiment op het gebied van nagerechten. Daar kunt u bij Van Eck op rekenen! Qua aanbod zou u ons een groothandel kunnen noemen, maar wij zeggen liever specialist.

Samen met ons team volgen we actief de trends en werken daarna samen met onze patissiers nieuwe ideeën en producten uit. Dé ingrediënten om ons assortiment uniek te houden zijn: passie, plezier, smaak, creativiteit en inspiratie.

Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Huisgemaakte producten uit een andere keuken

Vraag de catalogus aan
Onderscheidend assortiment
Steeds wisselend en vernieuwend
Alle patisserie en ijs handbereid
Kwaliteit staat bij ons voorop
Bezorging tot in de keuken
Wij leveren het diepgevroren aan

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte is ons exclusieve dessert assortiment samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan willen we u daar graag in voorzien. Als ondernemer kunt u bij ons klant worden. Bekijk ons volledige dessert assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek samen met ons uw ideale assortiment.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Vandaar dat we dit zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt en logistiek in eigen huis geregeld is.

Wilt u het dessert assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden
Groothandel desserts - klant worden

De zoete afsluiter op uw dessertkaart!

Met de desserts van Van Eck heeft u een gevarieerd en verrassend aanbod. Een dessertkaart waarmee uw horecaonderneming zich kan onderscheiden. Mocht u meer informatie of advies willen dan staan we uiteraard voor u klaar.

Levering tot in de keuken

Wij hebben logistiek in eigen beheer. Dit betekent dat wij de desserts zelf bezorgen. Wel zo vertrouwd! Onze vaste chauffeurs rijden ieder hun eigen routes. Zo ziet u bij iedere levering een bekend gezicht. Wij leveren uw bestellingen diepgevroren tot in de keuken. Indien gewenst zetten wij het zelfs voor u weg. Bij Van Eck verzorgen we de gehele service!

Groothandel desserts - Horeca

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten

Ons familiebedrijf bestaat meer dan 25 jaar en in al die jaren zijn er een hoop verschillende desserts voorbij gekomen. Van de echte klassiekers, maar ook volgens de laatste trends met ultieme smaakcombinaties en in diverse vormen. We willen graag inspelen op de vraag en behoefte van de horecaondernemer zodat u bij ons terecht kan voor desserts, maar ook overige productgroepen die hierop aansluiten. Natuurlijk is de smaakproef het allerbelangrijkste. Eén van deze fijnproevers is dochter Gina, ook werkzaam binnen het bedrijf: “Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product maar ook het bestelproces en de levering”.

Bent u op zoek naar een horecaspecialist voor desserts? Dan helpen wij u bij Van Eck graag verder!

Mensen, kennis en organisatie

Van Eck is een gedreven familiebedrijf, we zijn dag in dag uit bezig met ijs en patisserie. Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte selecteren en keuren wij onze smaken en producten. Bekijk onze website om meer over ons te weten te komen.

Van Eck Patisserie en IJsspecialiteiten:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Breed en onderscheidend assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Bezorging (diepgevroren) tot in de keuken, door heel Nederland
  • Naast ons assortiment hebben wij ook samenwerkingen met:
Groothandel desserts - over ons