Bijlage lente - zomer

Vraag hem hier aan!

Uitgebreid assortiment

Bekijk ons smaakvolle en veelzijdige assortiment. Passie, plezier, smaak, creativiteit en inspiratie. Dé ingrediënten om tot een nieuw menu te komen. Met ons unieke assortiment kunt u naar hartenlust variëren.

Filter

Assortiment


Dieet en allergieën

Bekijk resultaat

Klant worden

Ambachtelijk, kwaliteit en exclusief

Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte is ons exclusieve assortiment samengesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van patisserie en ambachtelijk ijs? Dan willen we u daar graag in voorzien. Als ondernemer kunt u bij ons klant worden. Bekijk ons volledige assortiment online of in de brochure, probeer samples uit en bespreek eventueel samen met ons uw ideale assortiment.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering. Vandaar dat we dit zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt en logistiek in eigen huis geregeld is.

Wilt u het assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem gerust contact op of bestel direct.

Klant worden
of meer informatie

Bewust gekozen producten

Hoe wij aan ons assortiment komen? Regelmatig brainstormt ons ervaren en creatieve team over nieuwe producten. Hierbij staan uiterlijk, ingrediënten en ambachtelijke bereiding centraal. Vakkundige patissiers maken van het idee een overheerlijk product.

De smaak is uiteindelijk het belangrijkst. Voor de smaaktest hebben we in de familie van Eck en in ons team altijd genoeg vrijwilligers. Stuk voor stuk kritische fijnproevers met een neus voor kwaliteit.

Wisselend en vernieuwend

Bij elk seizoen en diverse feestdagen kunt u rekenen op een uniek assortiment van gebak, taarten etc. Wij vinden het belangrijk om u te blijven verrassen. Zo spelen we in op actualiteit en zo kunt u, maar ook uw gasten genieten van bijpassende heerlijkheden.

Levering tot in de keuken

Wij bezorgen onze producten zelf. Onze chauffeurs hebben ieder hun eigen routes waardoor u bij iedere levering een bekend gezicht ziet. De bestelling wordt diepgevroren vervoerd en bezorgd. Dit doen we tot in de keuken en indien gewenst zetten we het voor u weg.