Over ons


Ambachtelijk familiebedrijf sinds 1996

Van Eck is een gedreven familiebedrijf waar ze al bijna 25 jaar dagelijks bezig zijn met ijs & patisserie. Huisgemaakte producten, maar uit een andere keuken. Met die gedachte selecteren en keuren wij onze smaken en producten. 


Eigenaar Eef van Eck is in 1986 voor zichzelf begonnen en sinds 1996 levert Van Eck uitsluitend aan de horeca. Horeca in de breedste zin van het woord welteverstaan: van restaurant, lunchroom en hotel tot aan conferentieoord, sauna en partycentrum. Als horecaondernemer wil je alleen het beste serveren en wij maken dat mogelijk. Eigenaar Eef van Eck: ‘We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en mooie, unieke en smaakvolle producten. Daardoor kunnen we van alles het allerbeste aanbieden.’

Goed geregeld

De logistiek hebben we volledig in eigen huis geregeld. Onze chauffeurs bezorgen elke bestelling diepgevroren tot in de keuken. Ook het bestelproces maken we zo eenvoudig mogelijk. Per telefoon, per mail, fax of online via InOne, bestellen kan bij ons op de manier die de klant het prettigst vindt.


Wilt u het assortiment van Van Eck ook bij u op het menu? Neem dan gerust contact met ons op.


Bekijk ons assortiment >   Contact opnemen > 

De geliefde smaakproef

Ons assortiment selecteren we met zorg. We kiezen bewust alleen voor handgemaakte en ambachtelijke producten. Een nieuw product nemen we dan ook niet zomaar op in ons assortiment. We beoordelen het op uiterlijk, ingrediënten en ambachtelijke bereiding. Maar natuurlijk is de smaakproef het allerbelangrijkst. Voor deze smaaktest hebben we in de familie Van Eck altijd genoeg vrijwilligers. Stuk voor stuk kritische fijnproevers met een neus voor kwaliteit.


Eén van deze fijnproevers is dochter Gina, werkzaam als accountmanager binnen het bedrijf: ‘Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alles moet kloppen. Niet alleen het product, maar ook het bestelproces en de levering.’

Dit zeggen onze klanten:

'De hemel op aarde'

'Zalig ijs'

‘Smaakvolle beleving’

‘Een feestje om te zien’

‘Alsof ik het zelf gemaakt hebt’

‘Zo’n assortiment vind je nergens anders’

Eef van Eck: 'we zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en mooie producten.'

Eef van Eck:

'We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en mooie producten. Daardoor kunnen we van alles het allerbeste aanbieden.'

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required

Van eck patisserie en ijsspecialiteiten

Overboeicop 1A

4145 NN Schoonrewoerd

0345 - 643 650

info@vaneck-ijs.nl